MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

KÖNYVTÁR

EMLÉKHÁZ

RENDEZVÉNYNAPTÁR

FESZTIVÁLOK

Kérem, tekintsék meg az elmúlt évünk eseményeinek képes összefoglalóját!
Csokorba gyűjtöttük a 2022-es év kulturális élményekben, közösségi programokban bővelkedő kínálatát, az év legszebb eseményeit, pillanatait.
Minden évben izgalmas visszanézni, hogy mennyi jó dolog történt a városunkban, milyen sok közösségi program, megmozdulás, értékes rendezvény, fejlesztés valósult meg.
2022-ben több mint 100 programot szerveztünk, ahogyan eddig is, minden korosztály számára, egészen a piciktől, a régebb óta fiatalok számára. Színes kulturális és közösségi programokat kínáltunk, mindig kiemelt figyelmet fordítva az alulról jövő kezdeményezésekre és a helyi szereplők bevonására. Több mint 13 000 fő volt a látogatottságunk, szép számban segítették munkánkat önkéntesek és közösségi szolgálatos fiatalok. Támogatjuk a művelődő közösségeket, szakkört indítottunk, pályázatokat valósítottunk meg és örömünkre 3 pályázatunk nyert, melyből 2 db Veszprém- Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Programhoz egy pedig a Petőfi 200 évhez kapcsolódik.
A videót intézményünk munkatársai és Kaszap István technikus állította össze. A gyönyörű, Sümeg városát ábrázoló fotót Mészáros Norbert készítette.
Kulturális, közösségi programjainkra, a művelődési központba, a könyvtárba és a Kisfaludy Emlékházba 2023-ban is szeretettel várunk mindenkit!